Myinsurance.com.gr

Ασφαλίσεις μεταφορών

asfaleies metaforwn ασφαλειες μεταφορων«Ασφάλεια που σας ακολουθεί παντού...»

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.
Αναγνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο σας εξασφαλίζουμε απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στη συσκευασία, τη φόρτωση ή την εκφόρτωση, τις κλιματολογικές συνθήκες.
Για την εξασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησής σας υπάρχει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε με ταχύτατες διαδικασίες να εκτελούνται - σε περίπτωση ζημιάς - οι διεθνείς διακανονισμοί, που απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Τα ασφαλιστικά προγράμματά μας βασίζονται σε συγκεκριμένους ειδικούς όρους (ρήτρες), οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών Λονδίνου και χρησιμοποιούνται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις περισσότερες ασφαλιστικές αγορές στον κόσμο.
ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:
αποφασίσετε να μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας. Η εταιρεία μας σας εγγυάται την ασφαλιστική τους κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας.
•    Με οποιοδήποτε μέσο, Οτιδήποτε κι αν μεταφέρετε, ανεξάρτητα από την κατηγορία, το είδος και τη μορφή του εμπορεύματος, η πολύχρονη πείρα και η εξειδικευμένη γνώση μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για εσάς.
•    Οπουδήποτε μεταφέρεται το εμπόρευμά σας, η ασφάλεια μας το ακολουθεί. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας δε γνωρίζει γεωγραφικό όριο. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλισή τους.
•    καλύπτουμε ειδικά ή ευπαθή φορτία (πετρέλαιο, κάρβουνο, κατεψυγμένα τρόφιμα, ξυλεία κ.λπ.) που απαιτούν ειδικές ρυθμίσεις και πρόσθετες καλύψεις.
•    Επιπλέον, παρέχουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για κάθε είδους εταιρίας στον κλάδο των logistics (όπως μεταφορικές / διαμεταφορικές, courier κτλ.)
Η Εταιρεία μας συνεργαζόμενη με εταιρείες  μέλη παγκόσμιων ομίλων που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών της σε όλα τα σημεία του κόσμου, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λύση για τη μεταφορά και προώθηση των εμπορευμάτων σας.
Οι Ασφαλίσεις Μεταφορών μας κάνουν κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου!

Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό ΠροφίλΗ εταιρεία Συμβούλων Ασφαλίσεων & Επενδύσεων, MY INSURANCE ιδρύθηκε από τον  Μιχάλη Μπόχτη, σύμβουλο δεύτερης γενιάς, αξιοποιώντας πολυετή εμπειρία στον χρηματοασφαλιστικό χώρο από το 1979, με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και με επαγγελματική συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τις επιθυμίες, τους στόχους σας στις τρέχουσες συνθήκες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να εξερευνήσουμε τις ανάγκες ασφάλισης που υπάρχουν και άλλων στρατηγικών για την επίτευξη τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και μακροπρόθεσμων στόχων σας.

Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη με μια δυναμική και έμπειρη ομάδα επαγγελματιών, με μακρόχρονη εμπειρία στο χρηματοασφαλιστικό χώρο.

Η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σας για να σας ενημερώσει, να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει το καλύτερο για σας, την οικογένειά σας, την επιχείρησή σας.

Δεν φαντάζεστε!

sample imageLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

Ιδιαίτερη κάλυψη κρυστάλλων

 

θραυση κρυσταλλων thrausi krustallwn tzamia autokinitouΘραύση ΚρυστάλλωνΣε περίπτωση ζημιάς, αφού προηγουμένως  μας ενημερώσετε έτσι ώστε να σας κατευθύνουμε σωστά και γρήγορα, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας για την αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σας, με εγγυημένη ποιότητα εργασίας, άμεσα και χωρίς χρέωση, εφόσον η ζημιά σας καλύπτεται από το ασφαλιστήριο.

Εσύ το ξέρεις;

http://www.asfalises.gr/insurehealth.aspx

 

Υποκατηγορίες