«Ασφάλεια που σας ακολουθεί παντού…»

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.
Αναγνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο σας εξασφαλίζουμε απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στη συσκευασία, τη φόρτωση ή την εκφόρτωση, τις κλιματολογικές συνθήκες.

Για την εξασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησής σας υπάρχει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε με ταχύτατες διαδικασίες να εκτελούνται – σε περίπτωση ζημιάς – οι διεθνείς διακανονισμοί, που απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Τα ασφαλιστικά προγράμματά μας βασίζονται σε συγκεκριμένους ειδικούς όρους (ρήτρες), οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών Λονδίνου και χρησιμοποιούνται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις περισσότερες ασφαλιστικές αγορές στον κόσμο.

ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:

  • αποφασίσετε να μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας. Η εταιρεία μας σας εγγυάται την ασφαλιστική τους κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας.
  • Με οποιοδήποτε μέσο, Οτιδήποτε κι αν μεταφέρετε, ανεξάρτητα από την κατηγορία, το είδος και τη μορφή του εμπορεύματος, η πολύχρονη πείρα και η εξειδικευμένη γνώση μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για εσάς.
  • Οπουδήποτε μεταφέρεται το εμπόρευμά σας, η ασφάλεια μας το ακολουθεί. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας δε γνωρίζει γεωγραφικό όριο. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλισή τους.
  • καλύπτουμε ειδικά ή ευπαθή φορτία (πετρέλαιο, κάρβουνο, κατεψυγμένα τρόφιμα, ξυλεία κ.λπ.) που απαιτούν ειδικές ρυθμίσεις και πρόσθετες καλύψεις.
  • Επιπλέον, παρέχουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για κάθε είδους εταιρίας στον κλάδο των logistics (όπως μεταφορικές / διαμεταφορικές, courier κτλ.)

 

Η Εταιρεία μας συνεργαζόμενη με εταιρείες μέλη παγκόσμιων ομίλων που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών της σε όλα τα σημεία του κόσμου, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λύση για τη μεταφορά και προώθηση των εμπορευμάτων σας.
Οι Ασφαλίσεις Μεταφορών μας κάνουν κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου!