Η εταιρεία μας με το δυναμικό επαγγελματισμό ο οποίος τον διακρίνει, σας πλαισιώνει με ένα δίκτυο υπηρεσιών, στην επιδίωξή του να προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση. Ωθούμενος από την ανθρωποκεντρική αντίληψή του βρίσκεται κοντά στους ασφαλισμένους με την προαγωγή μιας υπηρεσίας αμφίδρομης επικοινωνίας, για την υποστήριξη των ερωτήσεών τους.


Εδώ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές στην περίπτωση που έχετε κάποια ζημία είτε με το αυτοκίνητο είτε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Μπορείτε επίσης να τυπώσετε ή να δείτε πως είναι το έντυπο του «Φιλικού Διακανονισμού» , όπως και επεξηγήσεις σε άλλες πιθανές απορίες σας.

Πιστεύοντας ότι η ποιοτική φροντίδα των πελατών μας είναι η πιο σημαντική πτυχή σε αυτό που κάνουμε θα θέλαμε να σας προτρέψουμε, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επειδή μπορεί να έχετε πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή μπορεί να έχετε ακόμα μια ερώτηση σχετικά με κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που ήδη έχετε, να επικοινωνήστε μαζί μας με τα σχόλιά σας ή τις ερωτήσεις σας.

Θα είναι πραγματικά χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.