«Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!»

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες.

Η ασφάλιση επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενό τους, εμπεριέχει ιδιαιτερότητες και δεδομένα που πρέπει να αναλύονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης και σωστή ασφαλιστική κάλυψη.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου στην ασφάλιση επιχειρήσεων και με μακρόχρονη εμπειρία στην ασφάλιση κάθε είδους επιχείρησης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Γι αυτό, εκτός από τις πάγιες καλύψεις της περιουσίας σας έναντι φωτιάς, πλημμύρας, έκρηξης, βραχυκυκλώματος κτλ., σας προσφέρουμε λύσεις που αφορούν την αστική ευθύνη της επιχείρησής σας, την αστική ευθύνη προϊόντων, την νομική σας προστασία, την ασφάλιση των εργαζομένων σας. Επίσης μπορείτε να καλύψετε και την απώλεια των κερδών σας καθώς και τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό.

Εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε με σιγουριά να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι και αν συμβεί.

Με τη διαδικασία αυτή οι καλύψεις που προσφέρονται μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Και για τους πιο απαιτητικούς ένα FULL COVER ασφαλιστήριο είναι πάντα διαθέσιμο σε πραγματικά προνομιακό κόστος σε σχέση με τις καλύψεις που προσφέρει.