“Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες”

Το ταξίδι είναι απόλαυση, είναι στόχος. Στόχος άλλοτε επαγγελματικός και άλλοτε προσωπικός. Για σας που ανήκετε στη γενιά της ταχύτητας και της παγκοσμιοποίησης, τα ταξίδια πλέον είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής σας. Πιστεύουμε ότι τίποτε δεν πρέπει να σας αποσπά από το σκοπό του ταξιδιού σας. Με τη φιλοσοφία αυτή, οι ασφαλιστικές εταιρείες δημιούργησαν ολοκληρωμένα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Κάθε ταξίδι είναι και μια εμπειρία. Οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες φροντίζουν να το απολαμβάνετε και να το θυμάστε πάντα σαν μια ακόμα θετική στιγμή.

Ταξιδέψτε δίχως έννοιες

Τα προγράμματα καλύπτουν κάθε ταξιδιώτη με υψηλά όρια ασφαλισμένων κεφαλαίων, μοναδικά για την ελληνική αγορά. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τις περιηγήσεις σας, χωρίς να νοιάζεστε για τυχόν απρόοπτα.

Επαγγελματικό ή αναψυχής, σας καλύπτει απόλυτα

Το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά κατά τη διάρκεια του έτους: στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές κάθε είδους, καθώς και εταιρίες που ενδιαφέρονται για τη μεμονωμένη προσωπική ασφάλιση των στελεχών τους.

Μοναδική ελευθερία

Σας δίνει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, αφού δεν απαιτείται η ενημέρωση της εταιρίας για τα μελλοντικά σας ταξίδια. Έτσι, είστε πάντα ελεύθεροι και ασφαλείς.

Ταξιδέψτε με ξεχωριστά προνόμια
Δημιουργήθηκαν για να σας προφυλάξουν από τις μικρότερες δυσκολίες, όπως η καθυστέρηση των αποσκευών σας, έως τις σημαντικότερες, όπως ένα απρόοπτο πρόβλημα υγείας ενώ ταξιδεύετε.

Παγκόσμια κάλυψη

Σ’ όποιο σημείο της υφηλίου και αν βρίσκεστε, είμαστε δίπλα σας. Το παγκόσμιο συντονιστικό κέντρο κάθε εταιρείας (Call Center) είναι έτοιμο, με ένα απλό τηλεφώνημα, να σας δώσει συμβουλή ή κατεύθυνση όποια στιγμή το χρειαστείτε.